Nesvakidašnje izdanje
54

Daniel Craig oduševio fanove nevjerovatnim plesnim pokretima, pokazao i kako miješa kukovima

I. B.
Craig je oduševio sve svojim plesnim pokretima (Foto: YouTube)
Craig je oduševio sve svojim plesnim pokretima (Foto: YouTube)
Nakon 15 godina koje je proveo glumeći Jamesa Bonda, izgleda da je britanski glumac Daniel Craig odlučio pokazati i svoju manje ozbiljnu, rasplesanu stranu. Nije dugo trebalo da oduševi svoje fanove.

Slavni glumac pojavljuje se u novoj kampanji Belvedere Vodke, a reklama u kojoj pokazuje svoje plesne pokrete, dovela je njegove fanove do vrhunca.

Ovaj 54-godišnjak pokazao je svoju opuštenu stranu u režiji oskarovca Taike Waititija. Sve počinje tako što Craig glumi "samog sebe", smiješeći se u kameru u bijelom odijelu. Masu fanova izbjegava ulaskom u automobil, iz kojeg izlazi s novim stajlingom - u crnoj kožnoj jakni i naočalama.

Dok se u pozadini čuje soundtrack Rite Ore i Giggsa, Craig kreće prema svojoj hotelskoj sobi, sve vrijeme pokazujući zadivljujuće plesne pokrete, a u par navrata vidi se i kako slavni glumac miješa kukovima. Sve završava njegovim dolaskom do brenda pića.

"Napokon", izgovara Craig ispijajući gutljaj, dok reditelj Taika govori: "Rez!".

Izdanje glumca nije prošlo nezapaženo na društvenim mrežama, gdje mnogi nisu propustili priliku da prokomentarišu reklamu i Craigovo nesvakidašnje izdanje.

Mnogi su priznali kako ih iznenadilo ono što su vidjeli, ali u pozitivnom smislu te da ovakav Craig izgleda kao "Bondovog nestašni brat blizanac".

"Ovaj čovjek je jednostavno ikona", jedan je od komentara.

"Treba li njemu uopće alkohol? Izgleda kao da se sjajno zabavlja i bez njega", našalio se jedan od fanova.

I sam Taika je izjavio da je njegova suradnja sa Craigom bila sjajna.

"Jednostavno je bilo lijepo raditi nešto što je predstavljalo izazov u smislu: 'Je li ovo pravi Daniel?', ili sama ta činjenica što je ovo možda drugačija verzija Daniela od one koju smo ikada vidjeli... Jednostavno je bio sjajan, uopće se nije suzdržavao. Samo se prepustio", rekao je oskarovac.

Inače, njegova reklama dolazi nakon što je Daniel prošle godine dobio svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, što se desilo samo nekoliko dana prije nego što je u SAD-u s prikazivanjem počeo "No Time To Die", kojim se glumac oprostio od svoje uloge Jamesa Bonda.