Želi još jednu šansu
0

Katie Price molila bivšeg supruga da joj se vrati

Sarajevo-x.com
Katie Price, poznatija kao Jordan, navodno je zvala bivšeg supruga Petera Andrea moleći ga da joj oprosti i da joj se vrati, pišu britanski mediji.

Katie je navodno pozvala telefonom bivšeg supruga iz hotela u Australiji u kojem je boravila nakon što je odustala iz showa ‘I'm A Celebrity’.

Naime, Price i njen bivši suprug su se i upoznali u Australiji 2004. godine za vrijeme snimanja jednog televizijskog showa, pa je ponovno sudjelovanje u australijskom showu podsjetilo Katie na supruga, njihov zajednički život, te ona nije mogla odoljeti a da ga ne pozove i zamoli za oprost.

“Veoma joj je žao što se loše ponijela prema Peteru. Izravno ga je pitala postoje li šanse da budu ponovo zajedno, a također mu je kazala i to da nepresetano misli na njega”, kazali su prijatelji slavnog modela.

Inače, Katie je odmah po izlasku iz showa napustila dečka Alexa Reida nadajući se da će dobiti novu šansu kod Petera, no kako navodi nepoznati izvor za britanske medije Peter je bio u potpunosti šokiran i samom činjenicom da se usudila da ga takvo nešto pita.

“On je mislio da Katie želi razgovarati o djeci, no kada je ona počela pričati kako joj Peter nedostaje i kako neprestano misli na njega on je bio u poptpunosti šokiran. Peter uopće ne pomišlja na pomirenje, oni su se razveli i to je gotova stvar” kazao je neimenovani izvor.

Glasnogovornik Katie Price je izjavio da ona jeste razgovarala sa Peterom, ali navodno, isključivo samo o njihovo troje djece.