Ignorisala policijske zahtjeve
0

Katie Price dobila jednogodišnju zabranu upravljanja automobilom

Klix.ba
Katie Price
Katie Price
Model Katie Price je dobila jednogodišnju zabranu upravljanja automobilom jer na upit policije dva puta nije dostavila potrebne informacije o identitetu vozača njenog automobila.

Kamere su snimile njen bijeli Range Rover dva puta u prebrzoj vožnji po Londonu prošle godine, tačnije 5. i 6. septembra, piše The Sun.

Oba puta su joj poslata obavještenja o incidentima, međutim, ona je izjavila da je o obavještenjima saznala tek u aprilu ili maju ove godine kada je dobila sudski poziv zbog neodgovaranja.

"Moja mama uzima poštu, ona sve provjerava. Sve što treba ići u menadžment, svi računi, sve. Ona radi sve za mene", rekla je Price u pokušaju objašnjavanja situacije.

Price je na sudu takođe izjavila da se tada upravo selila i da je cijela kuća bila u neredu pa se pošta lako mogla zagubiti. Prema njenim riječima, automobilom je najvjerovatnije upravljao njen zaručnik Leandro Penna, jer ona vozi samo svoj rozi Range Rover.

"Znam da je to bio Leandro. Jedini je on vozio taj automobil. Nije imao drugi automobil. Ja sam tada dobila svoj rozi Range Rover, za kojim sam luda", dodala je Price.