Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Katie ne daj kcerku masonskim kerovima, iako ima reptilske gene uz dobar odgoj se to moze dobro kontrolirati
dobar potez katie. tom cruise je dobar glumac ali ga ona sekta samo nisti
Napokon nesta pametno da se desilo u njihovim svjetovima ovih poznatih ! Bravo Katie !!! Dobro si vise skontala ;)) Da Bog da dobila starateljstvo nad djetetom !!! Sve najbolje !
Bog te j.e.b.o. molim te reci da je to bio sarkazam!!
ja mislim da bi dijete trebalo da izabere jedinu pravu religiju, to jest islam ! da je curica pametna rekla bi tati i mami da zeli da prihvati islam a ne krscanstvo ili scijentologiju, jer to nisu prave religije a islam jeste ! Svi ce ici pakao osim muslimana ! Zasto ? Zato jer je islam prava vjera a ostale nisu !
u filmu Obecana zemlja, tacno se vidjela hemija izmedju Nikol i Toma, bili su zajedno 10 godina i bas su bili par.... Jedini njegov film , koji mi se nije svidio, bas pravo razocarenje jest , Jaganjci i lavovi, inace je humanista i dobar je glumac koji je par puta bio nominiran za Oskara koji mu je uvijek za dlaku izmakao....
njega je ona mimi rogers fino sredila u uvukla u to sranje, od kidmanice se rastao, zato sto je ona navodno bila trudna sa drugim covjek , pa je pod pitanjem zasto se rastaje , rekao , : ti znas zasto , a onda je upoznao penelopu a od ove holmsove , rastaje se jer ona tako zeli jer nije mogla vise da izdrzi tu sektasku torturu jer je katolkinja
steta sto je toliko zaglibio u to sranje od sajentologije.....
Ovako bi trebali svi roditelji koji žele dobro svojoj djeci. Istrgnuti ih iz ruku religije i misticizma.
Mislim da je Katie u pravu i volio bih da dobije starateljstvo ali i ovaj Tom je mocan lik. Ima ime, veze.. Dijetu bi bolje bilo s mamom..
ova dva iznad sisaju dildo
Bolje za Suri da je scijentologistica nego pravoslavka, muslimanka ili katolkinja! Ne daj se Tome!