Glumica sutra slavi 36. rođendan
0

Kate Winslet: Gay prijatelj mi je pomogao da prebrodim razvod

Sarajevo-x.com
Nakon što je više od godinu dana odbijala da priča o mukama kroz koje je prolazila nakon razvoda od reditelja Sama Mendesa, Kate Winslet je otvorila srce magazinu Harper's Bazaar.

Glumica, koja će u srijedu proslaviti svoj 36. rođendan, kaže da je u toku brakorazvodnog procesa bila veoma depresivna, no sada se već oporavila i pronašla novu ljubav. Naime, glumica je u vezi s nećakom milijardera Richarda Bransona.

"Sam i ja smo sad u dobrim odnosima. Ipak smo odrasle osobe i koliko god sam ja patila, patio je i on", kaže Winslet te dodaje da je isprva nije željela pokazati svoje emocije dok je prijatelj nije ohrabrio da se oslobodi onoga što je muči.

"Morala sam se podsjećati da imam pravo da se ***eno dobro isplaćem, no trebao mi je neko da mi kaže da je to uredu i jedan moj gay prijatelj mi je stavio ruke na rame i kazao 'Ok, možeš plakati i vjerovatno bi trebala'", priča poznata glumica, koja ima dvoje djece, Miju iz braka sa Jimom Threapletonom i Joea, čiji otac je Mendes.

"Nema šanse da ću dopustiti da moja djeca budu s***ana zbog toga što moji brakovi nisu uspjeli. Voljela bih da jesu, ali nisu i želim nastalu situaciju iskoristiti na najbolji mogući način", iskrena je Winslet.