Manekenka u šoku
0
Kate Moss paralizirana desna ruka
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako ću zaspati, pa samo ću na nju misliti! Oh, kako ću zaspati
valja mu ga sad ljevicom slajfati ;)
@spartak i volis sve sto vole mladi?
pod broj 1. nisam gledao film kad porastem biću kengur jer nisam neki filmofil pa tako nisam ni znao da citira riječi iz filma. ja sam samo htio reći da ne osuđuje druge i da svako treba raditi ono što voli. ne podržavam ja anoreksiju niti namećem nekome da ima 40-50 kila, niti bi trebo, ali nek svako radi šta hoće i nek ne gleda druge. za post iznad samo ću reći da sam završio i osnovnu i srednju školu sa odličnim i da govorim 4 strana jezika od toga 2 tečno. pozdrav svima :*
@spartak \"odi u teretanu...\" ?????? Mislio si reci - otidji ili imas teretanu pa ga pozivas k sebi, ped,eru? \"pocesljaj se i zbari pic,ku\" ??? Zaboravio si mu reci da stavi litar gela... \"posao manekena nije lahak\" ??? Nije, nije, ali je zato dubohkouman. Nego, lafcino, ajd ti malo zamijeni teretanu skolom, koristice ti u zivotu vise od misica. Cak i kod \"pic,aka\".
@spartak mentolu jedan po.r..eneceni.. ovo sto je HMM rekao ti je dio scenarija iz filma KAD PORASTEM BICU KENGUR.. i taj dio ti govori Sergej Trifunovic ribi koja mu je je.b.a.l.a kevu s Martinijem Bjanko.. Haveru tup si ko ege. Poklopi se. Ne mogu da vjerujem :O
@spartak da, evo ubih se od zavisti na ljude koji imaju po 50 kila i ne smiju da jedu. e sad, mene boli neka stvar sta oni rade, al kad nam se ovako namece da svi trebamo bit teski 40-50 kila, anoreksicni, e onda mi smeta. covjece I LIVE MY LIFE. ako imam stavove, ja onda DON\'T LVE MY LIFE, jel?
@hmmm halo papak vidi se da si iskompleksiran i da ti smeta moda, manekeni, manekenke jer bi volio biti kao oni, ali ne možeš!!! garant po cijeli dan sjediš pred TVom, jedeš ona sranja od junk fooda i kritikuješ sve lijepo ali sam si kriv za to! ustani se odi u teretanu, nabaci koji mišić, počešljaj se izađi u grad i zbari koju pi.č.ku ko normalan čovjek, a ne ko klošar. ako te zanima, posao manekena ili manekenke nije lahak, mi ne sjedimo po cijeli dan nego moramo stalno raditi na svom tijelu i paziti na ishranu i na svoj izgled. pusti ostale neka rade šta vole i nemoj ih osuđivati, prati modu ako ti se prati, ako ne onda šuti. čovječe LIVE YOUR LIFE!!!
Oh, ja ne znam kako ću zaspati, toliko sam zabrinuta za nju! Tragedija!
je.be mi se za vas i vasu modu! je.be mi se za vase liftinge, stajlinge, pilinge i kenja mi se od vasih dijeta, lukova, bekstejdzeva! muka mi je od vas i vasih sranja u vezi s modom! muka mi je od tih glu.pih televizija, gde glupe voditeljke po ceo dan kenjaju o modi, takoreci projektima! kenja mi se od projekata! boli me uvo gde ste bili, gde cete da imate sledecu reviju, ko se porbinuo za vas izgled, boli me uvo! JE.BI.TE SE MANEKENI!
fap fap fap fap
yebena vijest
ukocio joj ja svoj turac u cici narkomanka i obicna fufara
E znas koliko me briga.