Dosad neobjavljene fotografije
0
Kate i Pippa Middleton u bikiniju
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocete da vam posaljem da stavite slike mene i moje Fate kako se brćkamo u Makarskoj 2006. i jedemo paštetu ?
Gledajući Pipu u bikiniju tek sad shvatam da su Engelezi pravo ružna nacija pa im i ovakav prosjek prosjeka ispada nekakva krasotica - ljepotica. Unormalite se ljudi, imamo mi puno, puno ljepših cura. Sve cure sa ovih područja su misice za ovu.
boze mili pa koja je sad koja????? samo se princ primjeti iz vode pravo hehehhe celavica mu se sija hhahahhahaha
mozes bit princeza kakva god hoces, ali nije postedjena celulita na guzici.. i jedna i druga.
j.e.b.o pipu, j.e.b.a.v.o sam ja puno bolje
Znači karo je on nju a šta je sa onim da po tradiciji buduća princeza mora bit nevina, ali popustili mu da ne odustane od trona
Niđe sisa.
Što su ti kapitalistički mediji. od dvije prosječne djevojke napraviše senzaciju. da ih obučeš na Siranu i pustiš da prošetaju čaršijom, prošle bi ne primjećeno. Haj što su ti kapitalistički mediji nafurali ove žabe, već što se naši pale i prevode te tekstove isto da je UK neko predgrađe Ilidže jbt.
jest im tesko jbt
hamo, pipa i ostala ekipa...
ja i ?
Obadvije treba natac ,i faliti se da si princezine probo.
dosadni ste vise sa k....u.r.ce.voom pippom, j----e-ba-la vas ona
Za-a-j-e-b-o se clan kraljevke obitelji.... Sad bi on sam sebi onaj svoj kraljevski k-u-r-a-c popusio al` ne moze, kasno mu je ! :)
najnormalnija cura, ništa da vrisneš.