Obnovili prijateljstvo
77

Karleuša nakon ulizivanja Vučiću molila Mitrovića da bude na Pinku: Mogu li opet doći u emisiju?

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jelena Karleuša je nakon ulizivanja Aleksandru Vučiću zamolila Željka Mitrovića da joj dozvoli da ponovo gostuje na TV Pink.

"Dragi Željko (Mitroviću), pošto sam zabranjena (opet) na Pinku, sem na Hit Tvitu, da li mogu ja opet da dođem u tu emisiju? Želim u Hit Tvitu da zapjevam Vodi me u Abu Dhabi, XY, Romane, Alien, Karly Bitch, Takita, Lucifer, Mashallah, Nepogrešivo, Ja, Ludilo, Rehabilitacija... A mogu poslije i na političke teme (to mi je hobi)", napisala je na Twitteru.

Željko Mitrović je ubrzo odgovorio na njenu molbu.

"Jeco, nisi zabranjena, možda samo nisi primijetila da se na Pinku manje pjeva posljednjih decenija, ali i Hit Tvit je svojevrsno pjevanje ako imaš društvenog i političkog sluha, a ti svakako imaš! Što se tiče ovih tvojih hitova, predlažem da zajedno zapjevamo i za pojas zadjenemo poslije emisije! Pozz", naveo je.

Ona ga je zatim pitala ko bi mogao biti gost s njom.

"Kaže naš drug Saša P. da prošli put kad sam bila, Hit Tvit nije bio gledan kao što sam ja tvrdila. Možda da zoveš i Cecu? Ona je neko ko je podigao gledanost Grandu i s kim uvijek lijepo i kulturno razmijenim mišljenje", napisala je.

Mitrović joj je poručio da je život mnogo lakši i ljepši bez konflikta.

"Ja razumijem da ljudi obožavaju javne sukobe, ali ne mora uvijek sve da bude ispunjeno netrpeljivošću i visokim naelektrisanjima, moramo da naučimo da se manje mrzimo, jer život traje samo 30.000 dana, a svaki izgubljeni se neće ponoviti, tako da je glupo trošiti vrijeme na mržnju", dodao je.

Kao što je već poznato, Jelena se u posljednje vrijeme priklonila Aleksandru Vučiću te je kritikovala one koji su učestvovali u protestima "Srbija protiv nasilja". Među poznatim ličnostima koje je "napala" je i bh. glumac Feđa Štukan. Nedavno je objavila albume "Alpha" i "Omega", a u opisu na YouTubeu je navedeno da je prijatelj albuma Telekom Srbija.