Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karl, Bogami izgledaš ko\' da si umro prije 20 godina. Ona će smršati, šta ćeš ti?
Nije predebela, nego buckasta, postena, sa odlicnim glasom, a Karl je tenkre
neka priča ko šta hoće, ja bih prije opalio adele nego bilo koju kate moss, ambrosio, sve one odrone sa fashion tv-a, ja, opet kažem to je moje lično mišljenje, samo bi mogla imati veće meme,što jest- jest
Totalno ste modno neosvjesteni. Pa sta ako je to rekao? Realno, svako ko se bavi modom i ko se cijeli zivot \"vrti\" oko manekenki bi rekao da je Adele debela. Realno, i jeste. Ali to ne znaci da je trebamo sada ubiti! Djevojka divno pjeva, zna nositi svoje kilograme i uvijek izgleda graciozno. Sta cemo s nasim bosanskim krmacama koje nit\' su graciozne nit\' imaju stila?
ma ja on je eto lijep,skini naocale da te vidimo rogobo!!!!!
Jeste debeljuca ali lijepog je lica i izgleda profinjena, o glasu da ne pricam, ukratko bubno bi je :) O Karlu ne vrijedi pricati, voli mršave manekenke bez oblina koje ga podsjećaju na frajere na koje se loži (mlađe mršave muškarce), prema tome mislim da su normalniji ovi kojima Adele nije tako loša treba nego matorac koji se loži na mršave muške guzove :)
pa sta sto je rekao da je debela...i jeste debela, ali ne vidim nista lose u tome...neka vala nije ko one sto k\'o da su iz serijske proizvodnje. da vidite takvu osobu u troli pomislili biste da je debela...ali zato sto je poznata i ima odlican glas ne mozes reci da je debela. e pa adele debela si i super pjevas!
KAKAV MU JE ONO SULUNAR OKO VRATA MALO JE TETKAST
matori ne laprdaj
ADELE JE PJEVAČICA KOJA SE RAĐA U 100 GODINA. TREBA POŠATIPI SVE PJEVAČICE KOJE SE MORAJU SKINUTI U GAĆE DOK PJEVAJU (TO JE SAMO PRAVLJENJE PARA). OVAJ HAJVAN PE DE R JE SVJETSKI IDIOT. ON DOBRO ŽIVI OD SVOJIH GLUPOSTI ALI NA RAČUN BUDALA KOJI TO PLAĆAJU. TREBA GA NAKALUFITI NA DRŠKU OD METLE I OSTAVITI 4 SEDMICE DA SE PATI.
Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu, ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci, a da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Bez ikakvih ulaganja. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
adele je overrated.. http://www.youtube.com/watch?v=c1O-r1q2cwI&feature=related beth
krme se smije kad je vidi kravetina
BUCKASTA :O ? ja sam debela a o na ko 4 mene :S -.-
volim volim zene. meni je dobra i stasom i glasom. i Adele, posto znam da citas komentare na Sarajevo-X.com portalu, samo da ti porucim: I LOVE YOU SO MUCH!
JAO AJME REKO JOJ DA JE MALO DEBELA HAJMO SE SAD SVI RASPRAVLJAT TO JE BITNO.. NE ZNAM KAKO CU ZASPAT VECERAS JBT RADI TOGA :S
Covjek je u pravu, ovu zenu su toliko uzdigli, a ona je nikakva, ni glasom ni stasom !!!