Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da pare ne mogu kupiti srecu, barem ne onu istinsku, dugotrajnu, duševnu!
Cuj bilo mu dosadno... nije njemu bilo dobro kad je vidio koliko je para potrosio ni na sta :D
Eto mi smo praznih džepova sretniji manite se Šuplje
yes,yes uglavnom su potroseni psihicki.Kao dodatni stimulans furaju droge.Pa ih cojek mora usmjeravat ko djecu ma zivi mrtvaci.Tragaju za starim zivotom.Tesko je pomoci onim oboljelim.
Bio je tuzan, jer nije bilo \"Vendija\" na zabavi!?
dali je on imo dvi kile ćevapa i gajbu tuzlaka pa da vidi derneka a sve stane u 40 maraka a dernek bili glava drugi dan
znam kako mu je
pa to je aston kučker na slici br.2 i ona zenska sa HRT-a sport
Je li Dzeko bio na zabavi?
Ja u zivotu jos nisam srela bogatasa sa osmjehom ,to se dogadja malim ljudima .Njima su date pare pa neka se muce s njima a mali covjek se raduje i ima osmjeh.Velika borba sa procentima i silna matematika u glavi blokira svaku pomisao na radost,vidim ih kao jako nesretne i depresivne osobe.Sve imaju u zivotu ali za osmjeh i radost nemaju novca da plate jer to i nije na prodaju.Oni su samo za zaljenje.
Gledaj ovog \' bogataša\' na slici 2. Mogao se barem obrijati... Fuj :s
hahahahahaa eto vi garant znate jel njega to usrecilo...hahaha koji pacenici
Ako burzuji, svice crvena zora! :-D
Stvarno ne kontam otkud tolika mržnja prema Bogatim Ljudima ? Uostalom otkud vi znate kako se on osjećao ? Po izrazu Lica ja bih rekao da je on Klasični Hladni Rus Mi siromašni mu možemo jedino poduvati Labuda
Prije bih rekao da čekaju u redu za humanitarnu pomoć!!! Vidi jadnika, pun novca, a duševna sirotinja...
bolje da si meni sta dao da izadjem iz kuce za novu... nego sto si toliko potrosio na gluposti.. a nisi nista ubOO...
pare neusrećuju one nam mnogoštošta olakšavaju,prijatelji te prave sretnim i familija a to se nemere kupiti,govorim iz iskustva,nevelim da sam mu bio blizu al sam imo više neg mnogi što će ikada imati al rat odnio svoje...