Rus se dosađivao
0

Karibi, lijepe žene i zabava vrijedna 5 miliona funti nije usrećila Abramovicha

Sarajevo-x.com
Na Karibima je organizovan najglamurozniji doček Nove godine na planeti, gdje su bila prisutna najveća holivudska imena koje je zabavljao popularni bend Black Eyed Peas, piše "Daily Mail".

Domaćin zabave je bio ruski milijarder Roman Abramovich, koji je za ovu priliku potrošio pet miliona funti. No ni ovako glamurozna zabava nije uspjela izmamiti osmijeh na licu vlasnika Chelseaja.

Izraz Abramovichevog lica je odavao utisak da mu je dosadno, iako su u njegovom društvu bile atraktivne glumice Salma Hayek i Demi Moore. Čak i pogled na britansku manekenku i glumicu Rosie Huntington-Whiteley, koja je plesala u njegovoj blizini, nije podigao njegovo raspoloženje.

Činilo se da bi Abramovich radije proveo noć u tišini sa suprugom Dariom Zuchovom. Za doček 2009. godine je potrošio tri miliona funti na goste poput glumca Orlanda Blooma i Kanye Westa, kao i na nastupe Gwen Stefani i Beyonce. Američkom prjevaču Princeu je platio 500.000 funti. Iako nije poznato koliko će grupa Black Eyed Peas dobiti za ovogodišnji šou, suma je vjerovatno mnogo veća.

Za ovu priliku su Roman (44) i Daria (29) gostima otvorili vrata svog imanja vrijednog 58 miliona funti. Imanje je prethodno bilo u vlasništvu porodice Rockefeller, posjeduje nekoliko bazena, paviljona i bungalova sa pogledom na okean. Na zabavi je bilo oko 250 gostiju koji su u ponoć su mogli vidjeti spektakularan vatromet.