Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda nece samo dojit dijete pa zato ovaj clanak kao neki oglas pa da se vidi imal zainteresovanih za dojenje od 5 godina...
Pa zar nije ova dojila poodavno? Cudna mi cuda sto ce dojiti pet godina..heheheh
a ko je ova??????????? i kakva je samo ovo informacija????????? kome ovo treba u životu????????
pa samo se kreteni kote! Nevjerovatno. Skolovani se brinu o onome, ovome i \"zaborave\" na familju dok se maloumnici guze ko zecevi... nije ni cudo sto je svijet ovakav kakav je!
pazi i tebe da ne nadojim :D u zanosu.. :D
Drug mislim da imamo problem! Kad sam je vidio i meni je tako nešto palo na pamet i ne mislim lako odustati! Budi oprezan!
sestre rodice koga libo racku za to?
one su sestre, a ne rodice kako vi pisete! de se malo ukljucite u textove dok ih pisete! a to sto ce ona dojiti 5god blago njoj!
Neces ti izdrazati ni nedelju dana
nek nadoji i mene, ne mora kuhati :) a mogu i ja nju! takoreci da se uzajamno nadojimo. kakav clanak, takav i komentar
exactly!
who the fuck is Kourtney Kardashian ?!?!?!?