Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JE*EM u sred mozda onoga na ovom portali koji objavljuje ove clake vezano za ovu dronfulju !
Kanye i Kate majorizju Hrvate
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
DOPUSTIO BI JA DA IMAM OVAKVU PIC.KU....
ta nece moga golfa dvicu vozit
Lijepo je vidjeti kada talentovana osoba zaradjuje veliki novac,ili kada pametan covjek uspije napraviti multinacionalnu kompaniju i to Amerika moze pruziti,ali u ludoj Americi i ovakve osobe se obogate i zaradjuju nenormalne cifre na konto nicega. Ova jadnica kao ni njen frajer nit imaju talenta za bilo sta nit su prirodni, a ona sva je plasticna i izvjestacena.Padaju u depresiju u najljepsim godinama jer ne mogu podnijeti da imaju novca da sebi priuste sve sto pozele,pa nakon smrkanja i gudranja dodju do ludare i antidepresiva. Sto je najgore od svega i kod nas su se pocele pojavljivati kojekakve \"skandal\" majstorice i majstori,s tim sto ovdje nemaju za hljeba.
I ja bi joj dao da moj provoza..
Joooj kako bi je taslachio na haubi ove mechke auuu al bi joj svrsio po zvaljama zatim bi ishmrkala moju drkotinu gdje bi joj bilo prijatnije od peruvijanske coce joooj al bi mi ga obalila pa nebi joj taj mishur kanye nikada nikad naumpao a tek sto bi je unistio u mom kamionu auuu
Pa prije pisite o Justin Biberu nego o ovoj drolji.
500 hiljada dolaza, valja doci tol\'ko puta!
kako li ona pusi kad joj daje ovakav auto da vozi
Kanye dopustio Kim da vozi 500.000 dolara vrijedan Mercedes Izgleda kako je Kanye West ozbiljno zaljubljen u Kim Kardashian dok joj je dopustio da vozi njegov 500.000 dolaza skup mercedes. Izgleda kako je Kanye West ozbiljno zaljubljen u Kim Kardashian dok joj je dopustio da vozi njegov 500.000 dolara vrijedan automobil.
EKSKLUZIVNO, NAJNOVIJA VIJEST: U Kini se oborila vreća sa rižom!!!
Izgleda da je redakcija ozbiljno zaljubljena u KIm i kada dopuštaju da to ime bude najzastupljenije na ovom portalu - pa više je \"vijesti\" o KIM nego o Turkoviću ili Dodiku...idite se lječite.
Pa je*em ti alija majku
Cija je valuta \"DOLAZI\" ?
Isto ovo auto ima u TUZLI - upravo sada parkirano u Centru grada.