Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa pustite ljude na slobodu!!
Gledo sam dokumentarac o ovom klincu i simpaticno je napravljen,bas je klinjo mali pravi i bio je fino celjade. A sad vidim sav nesto lafo istetoviran,mrsav ko horsas i posto ku.r.c.e.vit preko noci...e moj biberu uusta te je.b.e.m.
da su to uradili osevapili bi se ovako... valja slusat jos tog pedercica..
Mora da je adzo narucio 3 ubistva pa dobio cetvrto gratis...prvi mu naumpao ovaj saban!
ZAR MU IMAJU STA KSTRIRATI?
tuzna vijest ziv je i zdrav :(
opasni ste bili u \'centrovima; hahahahahahahahahahahahahaha
joj ovake ove kur.cevite sta smo im radili u IZBJEGLICKIM CENTROVIMA jao kako su se oni naprimali batina...e vidio bi ga kako bi se u tim getima i zajednicama snalazio... moze se on kurciti sad sa svojim milionima i ja bi :-D al da ga vidim u izbjeglickom centru sa 2000 ljudi djece žena :-D jaooooo
da halida ovako pokusaju kastrirati trebalo bi im tri dana da nadju splovilo od sala hihihihihihi
pogledaj ga,kad bi ga neko iglom nabio u \"mišiće\" ispuhao bi se sav
trebali ste ga samo kastrirati
Dečko je glup k\'o noć, kad pogledaš intervju sa njim, počneš da ujedaš, ali stvarno ne shvatam što su muškarci toliko isfrustrirani zbog njega ... pa šta, dobro izgleda, k*rčevit je, ali nije jedini, naći ćete i vi sebi jednoga ... move on :)
Koliko ja znam, samo se muškarci mogu kastrirati.
Steta sto te kravata nije stigla bibere :D
odlična ideja,ni ja se nebi mogo bolje dosjetiti.
Ne volim ga ni ja, al\' ovo je pretjerano.