"Ja sam protiv abortusa"
14

Justin Bieber: Seks trebate upražnjavati samo kada volite

Klix.ba
Tinejdžerska zvijezda Justin Bieber je izgleda postao i stučnjak za ljubavne odnose. Mlađahni pjevač je tako rekao da “seks ne trebate upražnjavati osim ako niste zaljubljeni”.

Bieber, koji je u vezi sa pjevačicom Selenom Gomez od 2011. godine očigledno ne želi da njegovi fanovi tek tako skaču iz kreveta u krevet, već da budu sigurni da ima osjećanja između njih i onih s kojima dijele postelju.

Govoreći za magazin Rolling Stone pjevač je rekao: “Mislim da ne biste trebali imati seks sa bilo kime ukoliko ne volite tu osobu. Mislim da jednostavno trebate čekati pravu osobu, nekoga koga ćete zaista voljeti”.

Justin je otkrio i to kako na sebi primijeti da je poičeo sazrijevati i ponašati se kao odrastao muškarac, a u martu je napunio i 18 godina.

Mladi pjevač je također rekao da ne podržava abortus.

“Ja zaista nisam uvjeren u to da treba raditi abortuse iz bilo kojeg razloga. Za mene je embrion isto što i čovjek. To je kao da ubijate bebu.

Kada su ga novinari pitali šta misli o abortusu kada su u pitanju slučajevi silovanja, Justin je odgovorio: “Hm... Pa, mislim da je to veoma tužno, ali sve se dešava s razlogom. Ne znam kako bi to mogao biti razlog, zapravo pretpostavljam da ne bih trebao o tome suditi, jer nisam bio u toj situaciji”, rekao je Bieber.