Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne bi imao nista protiv da mi Dzeko zabiberi . Tako je sladak taj dijamant.
Dobar je ovaj Biber, al za potpale!
trebamo vise volit svoju naciju, malo malo pa vidis nekog kako psuje svoju drzavu kako zeli da izadje, ako mi tako razmisljamo sto nebi oni vani tako razmisljali?
jest da je mali i.d.i.o.t. , jest da je glup i da ne zna pjevat , al realno gledajuci, mali ima para do posera, aa o trebama i da ne pricam.....tako da ga to u stvari cini pametnim, zar ne ?
jeste, dobro ste procitali, ovo je svjet u kojem zivimo
dokle je zapad dogurao...da jedan obicni balavac zaradjuje ogroman novac...a sta je dobro doprinio ovom svijetu osim svog djecijeg glasa!? nista..nije ni cigle podigo..
smiri se.... nas majstor da napravi ne znam ti sta, to \"nece valjati\", zasto ? zato sto je to bosanac uradio, a nas trud inace nije toliko priznat u svijetu... realno, mi smo medju najgorim nacijama... 90% primitivizma. svi misle ko nas j.e.b.e. nismo mi neka svijetska sila pa da neko obraca paznju na nas..... nazalost, tako je (uglavnom)
e je..b...o vise ovaj svijet gdje jedan slinavi BIBER preko noči milijarder bre gdje mu tetoše po cijelom svijetu i sve ima djaba dok neki naš majstor čijeg djelo su napravljenih hiljade kuća, sprovedenih hiljade km kablova, popravljenih desetine hiljada automobila, napravljenih milioni zakovica, vijaka, spona, ventila... i na kraju oni nemaju u djepu za KIFLE