Nije morala odgovoriti
27

Julia Roberts otkrila koja je najopasnija droga koju je probala: Bilo je lijepo, neću lagati

L. R.
Julia Roberts (Foto: EPA-EFE)
Julia Roberts (Foto: EPA-EFE)
Julia Roberts nedavno je za medije otkrila koja je najopasnija droga koju je probala.
Naime, glumica je iznenadila svojim priznanjem nakon što je ove sedmice u emisiji "Watch What Happens Live With Andy Cohen" otkrila najopasniju drogu koju je ikada probala.

Roberts je sudjelovala u dijelu emisije koji se zove "Plead the Fifth" u kojem se gostima postavljaju tri pitanja i mogu samo odbiti odgovor na jedno pitanje.

Voditelj emisije Andy Cohen je započeo pitanjem koja joj je najmanje draga osoba iz reality showa "Real Housewives of Salt Lake City", a Julia Roberts je odgovorila da je to Jen Shah, koja je trenutno u zatvoru.

Drugo pitanje odnosilo se na najopasniju drogu, koju je Julia Roberts probala. Iako je mogla preskočiti to pitanje, Julia je bez oklijevanja odgovorila da su to takozvane gljive, koje sadrže psihoaktivne spojeve psilocin i psilocibin. Cohen se je potom upitao da li je to bilo pozitivno iskustvo za glumicu.

"Da, bilo je lijepo. Neću lagati. Djeco, ne pokušavajte kod kuće", odgovorila je Roberts i upozorila djecu i mlade.

Na kraju, Roberts je zaustavila Cohena usred njegovog trećeg pitanja, u kojem je od nje tražio da rangira njena tri filma "Pretty Woman", "My Best Friend's Wedding" i "Notting Hill". No, ona se nije mogla odlučiti i rekla je da su svi dobri.