Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametna vala.. skola jeste bitna ali ima puno stvari tamo u svijetu koje su jednako bitne + ono što bi se reklo ulična škola, i to igra veliki dio u sazrijevanju i osamostaljivanju idividue
Cuj muzej i privatni profesori razlicitih kultura, eto nek\' si nas prosvjetlila sad... Koje pres.ravanje, ocam\'... Shvati kobilo, da 40% djece na ovoj planeti ne mogu ni u standardnu skolu, a kamoli u muzej...
kod nas takve ne samo da pričaju o školovanju nego čak uvode vjeronauku u obdaništa
svaka čast! kad već imaš pare, djeci i treba priuštiti samo ono najbolje! a budimo realni, današnje javne škole vala i nisu čemu.
TO JE ONO KADA SE BJEDA NAJEDE HLJEBA JEDNA K.U.R.V.ETINA KOJA JE U TOKU SEXORGIJA VOLJELA BICOVANJE E SADA PRICA O SKOLOVANJU
Pa posalji hin budalo u dzamiju i sve rjeseno, ne moras se vise sekirat...
Jok,bolje da se prostituišu sa djedovima,da se tetoviraju i da šmrkaju kokain kao naša brižna luđakinja Angelina kad je bila tiny.
Pa ona to moze priustiti svojoj djeci - sto vi svojoj nemozete, e to vam ona nije kriva.... drzite se one: \"nije meni krivo sto ona ima-nego sto ja nemam, je.o ja sebe....\"
ma mos mislit, sto me zena prosvijetli. sutra, pardon prekosutra idem ispisati dijete iz skole, naci cu mu privatne profesore i putovacemo siiiirom svijeta, boze, kako se ovog nisam prije sjetila. al,cek, cek pa kad malo bolje razmislim, pa ko ce mi to sve platiti????
i mi vise volimo da gledamo tvoje tijelo, po mogucnosti golo, nego da te slusamo, al neJma, pa se niko ne buni. ha jel tako. jest. mrs.
Ja svašta u božijoj bašti :O