Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
britanke - najruznije zene na planeti.
E jesu lijepe u pm! Nema ruznijih djevojaka od Britanki. Zivim i radim u Londonu, dakle znam sta pisem.
jarane, ne seri
ja ruznijih zena od britanki u zivotu nisam vidio eto toliko o ljepoti
britanija je zemlja izmjesanih gena, narocito london. ovi sto kazu da u londonu nema lijepih zena - ti nisu otisli dalje od tarcina.
hahah Britanke i Njemice su naruznije daleko
Prave engleskinje jesu preruzne, debele i odvratne, ali zato ima 200 drugih nacija u Londonu, pa biraj!
Prije ce biti radi lakih djevojaka, one night stand je tamo normalna stvar. Platis dva-tri kruga cuge, malo otpleses i onda sweety, let\'s go to my place.
pa dobro ljudi njemu su najljepse, ko nama nase, al su im zene stvarno odvratne
Engleska i lijepe djevojke ne idu u zajedničku rečenicu.
\"Popularnost gradova mjeri se po tome koliko lijepih djevojaka ima u barovima\" Upravo tako, a poslije par klipača meni se svaka čini privlačnim i atraktivnim
pa da naravno ja inace o teletini samo... dobro si sabrao 1+1
@JNA ne bih se bas slozio s tobom...čovjek je u pravu..pogledaj malo vidiš li da sve ove manekene...modeli...glumice bujnih grudi itd potiču iz Engleske...(ne bitno jesul engleskinje ili mješane pakistanke indijke itd) Engleska je modni, stilski, bankarski i trgovački centar svijeta....ipak nemozes porediti ni Beogradjanke i Sarajke sa ovim modelima...ipak nema tako puno baš dobrih cura po čaršiji...zagledaj se u svaku \"dobru\" MALO PODROBNIJE I MALO BOLJE :-)
...ti o teletini ?
sta brises komentar sandzo jel to prvo mora tvoj \'safet ubleha\' koment pa onda moj