Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam se rastao sa Admirom zbog Enise, pa niko ni slova. Al kasno sam shvatio da sa kobile sidjo na magaricu.
da je u clanku napisano kako je vanesa ta koja je \'nasla novu ljubav\' u kolegi, svi bi se sjatili da je sto prije proglasite ku.r.vom dok ovog nazivate lafcem i sl. nejverovatno licemjerje i da,jos nesto, nije lafac onaj koji svrlja, vec koji ima damu stati iza svog izbora i suociti se s njim na posten nacin
Ja nikako da skontam je li ova Eva Green pravo lijepa ili pravo ruzna.... Ne znam sta da mislim O.o
Bolja mu ja od obje.
navijam za vanessu, em im je rodila dvoje prekrasne djece, em mi je ljepsa.
ija bi se rastavio.. bogme nis joj ne fali http://film-book.com/wp-content/uploads/2011/02/eva-green-cleavage-black-dress-01.jpg
Eva Green beza treba LOL Dep može imati koju hoče a on tarabu našao
pa jel bilo tesko ubacit jos te slike eve i vanesse, uvijek moram dalje trazit inform. (nije da me toliko zanima ova vijest, al vi stalno ovako jbt)
To Dzoni. Samo guzi dok si mlad. Ionako si faca i za Venesu i za Evu.
http://www.guxed.net/wp-content/uploads/Eva-Green-29m118.jpg ovo? fuj. toliko se žena pali na njega a on je odabrao evu green. nema veze, više za mene.
Sinoc je na francuskoj televiziji gostovala Vanessa Paradis, povodom njenog novog filma. Jasno je demantovala glasine da se Deep i ona NE RAZVODE i da su to totalne tabloidske gluposti koje zavrse u WC solji.
i ja bih evu grin tako glasno i z j.e.bo uf. ne mozes ti nista kad se dole nesto desava
Eva Green,divna žena..
...samo sto je Eva 8 godina mladja od Vanesse....u tome je razlika :)))
Neka pronađe mir i utjehu na Mokroj gori,kod svog brata Kuste,žao mi ga pravo..
a da li ce se Djoni dep pojavljivati kao \"endorser\" za fk to.rpe.do? to.rped.o-x bi trebalo da obavi jedan intervju sa djonijem. stoj djoni stoj!