Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Đoni, ja bježim od sunca da ostanem bijela.
Ja bi mu ga rado poglabala, samo ako mu nije skracen ko kod ovih nasijeh...
žuti zubi,masna kosa, više je lićio na nemanju
"Sav je bled, k'o da je na Bledu video Tita"
Nemanjin drug, fuj
...okice...tako je to kad je mozak u "smokiju"...
...zalosno :( sami sa sobom...
...hana, obrij se, sutra je ponedeljak :))
Uuuh kako se bih se j.e.b.a.v.a.l.a sa njim!
...okice...te "žene"...to su muške maštarije pretvorene u ženske nickove...za imitirat' prosječnu ženu, treba bit' natprosječni muškarac :))
Necu da idem tako daleko,uostalom zene su i vidjele od muskaraca sta pisu..oni bi lizali, one bi pusile i td. Kad muski pisu to simpaticno i smjesno. Kad zene pisu onda je ruzno i slijedi ismijavanje. Ne od svih svaka cast.
...okice...ovo što psuje i nabija...nije to muško vidjelo ni u prolazu...to što imaju "smoki" ne čini ih muškarcima...
Zene su uvijek vazile za ljepsi i njezniji pol.Licno nemam nista protiv da muskarci sjednu za kormilo, tek toliko da im se vrati ponos. Posto ovoliko psovanje i nabijanje na neke stvari je preslo sve granice. Malo samopostovanja nije na odmet.
...okice...mislim da je džonika sasvim dovoljno muško...rek'o bi da su piratu s kariba viška te "metroseksualac" gluparije...il' će uskoro muškarci postat' "ljepši pol", gluho bilo :)
E pa sad commi koliko ja vidim sa ovim divnim brcicima i bradom pljunuto musko. Mislim sta fali da i muski malo porade na sebi ako imaju potrebu za tim.:)