Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je velicina covjeka...kakav kusta, kusta sirotinja vlaška..2 miliona svjetlosnih godina od gospodina Deppa
joj kako bu mu dala p-i.c.k.e uh mmmmmm..besplatno ja bi njemu platila
e ako je on nepoznat onda sam ja poznat! :(
Tacnije, Depp je prvu svoju ulogu imao u Stravi u ulici Brijestova, jedan je od likova koji poginu. Pogledaj ponovo film, pa ces vidjeti. Peace out.
dodjite u tromedju u ljutu krajinu na domacu rakiju kod keme malog. sva sminka ex-yu drustvaa je tu, ukljucujuci i velikog zavodnika cicija.
Ona mislila ja budala, blesav, a ja sam inteletigetan. p.s. meni sifra sa slike olicc (taj propali ivica)
piše se odvojeno: \"U REDU\"
Hajde mali ne seri!! Prosipas tu neku kul pricu a snimas budalastine gusarske. Inace, odvratan lik, ima nesto pokvareno i lazno u njemu!
ti si moron zesci ,cuj prvi film sa kustom snimio ahahahaha,...de se informisi pa se javi .jeli ti lijepo pise da ima glumacku karijeru vec od ranih 80-tih...a film arizona dream je jedan od velikih promasaja ...doticnog emira .iz 93 ili tako nesto ,... MOOOOOROOONNNEE
dobar lik fakat, al jedino sto mi smeta kod njega je sto mu je kusta jedan od najboljih havera(onaj jad c-etn-icki)... to opet govori malo vise o njemu..
Svaka cast ovom liku, ost\'o je svoj pa kako god.. Drag mi je nekako.. NIje ko ovi ufurani k.r.e.teni.. Daleko najdrazi film mi je onaj u rediteljstvu Kusturice.. Ono je prejako.. Americka teritorija, americka prica, americki jezik, americki glumci, a u pozadini se cuje: Ajde Jano konja da prodamo.. :) I da, lik je sviro s Brejkersima.. :)
Moronu jadni , Depp je svoj prvi film snimio kod Kusturice- \"Arizona Dream\".
toliko se stidi da je kupio ostrvo citavo i ode se stiditi vas dan! :D
koji ps na prvoj fotki
Jao koji photoshop na prvoj slici, bruka! Pogledajte \"perfektno\" ofirno lice...
@juka vidis ono brdo gore ,,vidis .? i onu hrpu navrh brda pored onog oraha velikog ..vidis? eh ono sm ti se ja p.o.s.ro ,al haj sto sam se posro nego ,otidji gore sa mercedesom od 85 000 ostala mi kantica sa vodom ,,gore