Nakon tvrdnji o Nicolasu Cageu
0
John Travolta je također vampir
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije, ovo je Džontra
Isti sviju mi :))))))
otvori glupost da prozor izadje .
I moja familija su vampiri. Svi kolektivno mi piju krv na slamku. Ako neko želi da kupi njihove slike, bujrum.
I ja sam vampir , ovo mi je 5. život.
to nisam ja to je moja šauma ! :S
glup-gluplji-sarajevo-x.com
@keno225 ...ako te truju glupostima zasto onda uopste citas?
da nije ovo dzontra a ono njegov volta
glavni su mi ovi komentatori kojij ozbiljno pristupe ovakvoj temi, pa analiziraju fotografije i polemisu sa clankom ....
Ovaj Cageov dvojnik isti Ognjen Amidzic :D
opa nosale se kreste u 19. stoljecu
Pa dobro,da li je iko obratio paznju na njihove usi? Ovaj Travoltin \"dvojnik\" je podobro klempav,za razliku od Travolte a Cage-ove usi su totalno drugacije od usiju njegovog \"dvojnika\".Znaci,ovi ljudi samo lice,nema tu photoshopa.
sa cime nas mentalni sklop truju..
hahahahahahha ovo je prejako, ali namjerno uradjeno :) Ovo su ba fakat oni, i slika malo obradjena i to je to :) Ali je legendarno :))
gdje mogu kupit ovu sliku? :)
JA BUDALA MAJKKO MILA ;.)