Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zene je li vam se digo ?
počastila je redakcija žene...samo mi je žalosno što se javljaju paćenici pod ženskim nikovima i vjerovatno prikriveni gayevi pa pišu ovakve gluposti vulgarne.
Jedan od bolje izvajanih likova. Nema sta, mjera :D
ako trazite ruzne muskarce dodjite u bosnu,nemaju konkurenciju
i trebate biti iskompleksirani kad vidite ovako nesto,nesto sto vi kockasti nikad necete biti,jaoooo gdje mi zivimo
uh.. u se, na se i poda se! ne bih mu naplatila, nema te sanse.. ovog bi majci predstavila kao buduceg zeta i to sutra! j+e+b+e+m ti bosnje kockoglave u lanenim pantolama i sa torbicama, a zuba u glavi nemaju, i jos komentarisu ona mu debela, ona mu mrsava, onoj ne valja ovo, onoj ono.. ovo je musko!
mmm... kako bi ga nakvasila i dobro izmasirala... hihihi smijem pisati svasta ovdje ali sam u pravu zar ne djevojke ;)
Uff, ovaj zenu zgrabi ...ko štafetu! Gledam ga neki dan na TV-u u nekom celebrity show-u farba glinene vazne sa keceljicom na sebi i kaze:\'\' Ne volim zene koje se puno sminkaju i sredjuju satima pred ogledalom... nekako mi je vazno da je opustena i u mom prisustvu kao kada je sama sa sobom.\'\' Awww... lucky girl :)
uff uf uf uffffffffffff
poderala bih ga ko lamelu uz mahmutovac....hihihih
popila bi mu pis.aku ko sok od jabuke
popušila bi mu go.vno ko drinu jedinu
jahala bi po njemu ko profesionalna jahacica konja
Hahaha interesantno kako se muskarci nadji kad treba kakvog zgodnog tima komentarisat ma oko njega rade, on uzima ovo ono...pa ko vama brani?! Al zato zenu kad vidite zgodnu to je kao Bogom dano pa dajete sebi za pravo komentarisat prosjecne djevojke kakve su...pogledas sebe u ogledalo pa ovakvog tipa pa tek onda dajes glupe komentare na racun prosjecnih bosanskih zena! Hm tip odlicno \"izvajan\", samo bi moglo i bez brade...
E napokon, bas sam htjela ovog predloziti, da vide svi sta je pravo musko, umjesto Bibera i onog jucerasnjeg mudonje! Hvala lijepo, postujem :D
dzaba gledam, nema boljeg od mog pashe! :D
Ne radi ti link. Ovaj je dobar. http://euro.topshop.ba?parent_id=8716