Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili da jesusov babo ozeni ovu babuskaru.al garantujem da je i babo mladi par godina od nje.
pa logicnije je da je njena kcerka u vezi s isuson nego ona xD
Jesusov otac dodao je i da njegov sin već živi s Madonnom, te da uživa u brigi oko njene troje djece, Lourdes (12), Roccoa (8) i Davida Bande (4). BRIGI?
gnjido jedna bijedna
interesantno - kad muskarac zeni djevojku koja je od njega mladja 20tak godina, onda to ne bude bas popraceno nekim ibrecenjem. u obrnutom slucaju je skandal - po ovom pitanju je meni madonna super-zena. uzima si ista prava kao i muskarci.
Ja sam chuo da Dino Merlin tare male djechake....
pedofil
ccc moze ti biti i nena ccccc
Hej, moje dijete,izgubljeno i nesretno.Ova ce te zenturaca prozvakati i ispljunuti tako brzo da ce ti se stici ogaditi dan kad stade s njom. Isfrustrirana babetina!
Fuuuuuuuuuuuj!