Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hodi sandra k meni...
Ste vi žene GLUPE.On plače da ne izgubi tržište a ne za onom kozom.Valja motore praviti i dolare zaradđivati
Aha malo morgen place za Sandrom! Place jer valja sada na rabot. Haha kako ljudi znaju sebe poniziti kada zive kao zivotinje.
mrs u PM konjino glupa, kasno ti je sada plakati.
Svaka Sandri cast!! Da su dao Bog sve zene hrabre kao ona, i kad im se desi ovako nesto da skupe snagu i ostave ih,i da se ne okrenu za njima, mnogi bi plakali i pravili nas od blata!!! A jel mu oprostis i das drugu sansu, naje.ala si u zivotu!!! Tek sad je shvatio sta je imao!!! Kad je malouman!!!! Dolje nevjernici!!!!!!!!!!