Polako se oporavlja
0

Jeremy Renner otkrio "rezultate" bizarne nesreće: Više od 30 slomljenih kostiju

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Jeremy Renner je u novoj objavi na Instagramu otkrio da je slomio više od 30 kostiju u nesreći kada ga je pregazila grtalica zbog koje je hospitaliziran.

Pored ovih informacija, Renner je objavio i fotografiju na kojoj radi istezanja nogu dok se podvrgava fizikalnoj terapiji kod kuće.

"Jutarnji treninzi, odluke su se promijenile ove nove godine", napisao je Renener uz napomenu da ih je uzrokovala tragedija.

"Želim da se zahvalim svima na porukama i pažnji upućenim mojoj porodici i meni. Puno ljubavi i zahvalnosti svima vama", poručio je.

"Ovih 30 plus slomljenih kostiju će se popraviti, ojačati, baš kao što se produbljuje ljubav i veza s porodicom i prijateljima", dodao je Renner, "Ljubav i blagoslov svima vama."

Rennerova nesreća dogodila se 1. januara nakon što je pokušao pomoći u izvlačenju automobila člana porodice koji je ostao zaglavljen u snijegu u blizini njegove kuće na jezeru Tahoe.

Glumčeva snježna grtalica ga je pregazila i teško ga povrijedila. Renner je sljedećeg dana bio podvrgnut operativnim zahvatima. Rennerova grtalica je izuzetno veliki komad opreme za čišćenje snijega težak najmanje sedam tona stoga ozbiljnost povreda ne iznenađuje.

Nakon nesreće, Renner je često koristio društvene mreže kako bi svoje fanove obavijestio o svom zdravlju i procesu oporavka.