Razišli se 2004. godine
21

Jennifer Lopez tvrdi da se nije planirala pomiriti s Affleckom: Nastavili smo sa svojim životima

L. R.
Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: EPA-EFE)
Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: EPA-EFE)
Jennifer Lopez danas je otkrila da nikada nije planirala ponovo biti s Benom Affleckom.
Naime, ona je gostovala na radijskoj emisiji "Kyle and Jackie O Radio Show" gdje je govorila o odnosu s Affleckom, a posebno je iznenadila izjavom da je morala "pronaći sebe" nakon njihovih propalih zaruka 2004. godine.

"Zaljubila sam se u ljubav svog života, ali iz niza razloga, bilo nam je potrebno da rastemo i radimo druge stvari. Oboje smo otišli i dobili djecu s drugim ljudima", objasnila je.

Inače, poznato je da su Lopez i Affleck započeli vezu 2002. godine, a zaručili su se kasnije te godine. Međutim, par se razišao 2004. godine nakon što su godinu prije odgodili vjenčanje. Nakon godina razdvojenosti, Lopez i Affleck konačno su se ponovno ujedinili 2021. i vjenčali 2022. godine.

"Nisam mogla vjerovati, a mislim da ne bi ni on. To nije nešto što smo ikada planirali. Stvarno smo nastavili sa svojim životima, ali kada smo se ponovno povezali, bilo je to gotovo trenutno i jednostavno smo znali", poručila je.

Nakon toga, Lopez je govorila i o majčinstvu, budući da s Marcom Anthonyem dijeli 16-godišnje blizance Maxa i Emmu. S druge strane, Affleck iz braka s Jennifer Garner ima dvije kćerke Violet (18) i Seraphinu (15) te sina Samuela (11).