Zaljubljena u turski grad
13
Jennifer Lopez kupila stan u Istanbulu
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da je i ona gledala Sulejmana :)
Jenifer ce se uskoro zvati Dzenana :D Samo naprijed gu.za je tvoja jaca strana izdrzat ces ti to ;)
Eto dolazi nam i J.LO u sestre, aferim :).
ta se zove tvoja prababa dragoslava
Jennifer Lopez + Istanbul = savršenstvo :)
Brate Beograd mozda nije kao Istanbul, ali za ove spdacine od gradova u regionu bez uvrede(Sarajevo, Banja Luka, Zagreb, Split, Skoplje Podgorica nebitno Sofija isto) je metropola zaista! Mislim sva estrada regiona se skupila u BG, a pljuju li pljuju Srbe, ali zato koncerti samo pljuste, vise ne znam ko iz regiona od poznatijih ne zivi u BG, CG su se pretplatili na BG jos odavno, pa i Srbi iz RS, ali me cudi sve vise Bosnjaka a Hrvata pogotovo,a u zadnje vreme vidim dosta nekih Rumuna, kao preselili se tu nasli posao ovo ono rade za neke regionalne kompanije, za neverovati, Makedonci isto citava njihov estrada ili su u BG ili stalno sviraju u BG, da ne pricam o ovim koncertima strani zvezda, tu jedino Zg donekle moze parirati, ali sve je to kod nas prvo krenulo i dalje je najjace kod nas! Znaci BG nije metropola kakva je Istanbul, ali zato citav region u njega(BG) gleda kao u nekom repera i repetitora za svet, kao neki izlaz za svet koji vodi preko Begea...znaci nije BG toliko labav.
Istanbul zaista preti da postane i udje u top 5 najvaznijih gradova u narednih 10 godina, ne zbog ove gluposti, nego pisem tu, znaci grad ima fantastican polozaj(skoro ko BG :d) znaci odlican polozaj i puno puno bogatih ljudi, ja sam iz Beograda, a bio sam prvi put u IST 93 godine da kupimo neke stvari, tada je grad delovao ogroman, ali u istoj bedi i krizi kao tadasnji BG, siromastvo je bilo strasno, Atina je bila zaista metropola tih godina za Istanbul, Atina je recimo tad dozivljavala najveci procvat i sve i mogla je ne samo parirati Istanbulu nego je i bila znacajniji grad po svemu, to su i sami Turci tada priznali, MEDJUTIM, danas je Istanbul svetsko cudo, preporodio se, ja sam bio drugi put 2010 i fantasticno, obiso sam celu evropu i podsetio me je na Pariz, ponekad me je neverovatno i necete verovati podsetio na BG samo dosta glomazniji naravno, ali ima tog mediteranskog smeka, volim taj grad, tuzan sam sto mu Beograd ne moze uopste parirati i to nikad nece moci...ISTANBUL! :)
\"u KOJEG sam se zaljubila\"??? pa nije istambul živo biće, jade jadne, naučite već jednom. a što se tiče stana, da mi je kako još desetak godina do penzije, pa prodati ovaj trosobni na čengić vili, kupio bih garsonjeru u istambulu, izračunao sam da bih mogao fino izdurati, nemam nekih prohtjeva, a djeca su se već snašla, možda bi i ona pripomogla, imam i neke rodbine i maltepeu. dosta bi mi bilo da skoknem do šehera jednom godišnje, i previše. naljepši grade na svijetu, dolaziiiiim!
ajd sve sto pisete po komentarima, ali ovaj/a sto rece da u turskoj ima zlata, ovo je vic godine.
Otomanske kite su haman opasne... Vlahinjice to najbolje znaju Da su potomci Osmana ostrili sablje koliko su ostrili kite po srbiji jos bi tamo vladali :)
Zna kuja gdje ima zlata! Namirisala
I ovo je neka vijest? Vlasnik nase TV1 Haris Silajdzic ima tri stana u istanbulu pa se ne hvali time.
Prava srpkinja kad je probala turski k.u.r.a.c nije mogla više da odoli.
I ja sam zaljubljena u Istanbul :)
...kako...a ništa naša \"metropola\" ? :)
evo imam ja jednu supu pa ko hoces dacu ti povoljno
hahahaha kad god citam ove komentare puknem smjiat smjesni ste vi bosancerosi ali fakat treba dokumentarac odradit o vama posebni ljudi