Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko iz klix redakcije voli ga saltat na kim 100% mislim sto da ne al kume ofiran si idi na porno stranice
bas zato je brad pitt izmedju tebe i kim kardashian izabrao angelinu jolie.
Žaka žaku brani. :)
U ovoj drzavi ne smijes nista protiv angeline rec??? Al zato protiv katarine kosace mozes sta hoces..anistonka mi je zivot uljepsavala u jednoj od najboljih serija prijatelji, mozda je vama sulejman ili esmeralda njabolji, anistonka je dobila zlatni globus za prijatelje, a to je institucija za oskara, jer je oskar klasicni showbiznis i svakako ne dodjeljuje nagrade za serije. Kim kardasijan ima prdaru, al ne moze da hoda, jlo sa tolikim guzovima plese, dere kako plese.
Nije stala u odbranu nego je obrukala, vi ne znate ni citat.
Da je prava glumica i da zna svoju profesiju ne bi brbljala ovako. Jel ona uopste ikada nominovana za Oskara. I prije su dijelili kipice olosu ali nisu valjda dosad na to spali. Holywood poceo unajmljivati sve vise retrdusa a sve manje glumica. Ona iz Hunger games cisti primjer. Natjerali su me da pocnem gledati neke Francuske i Europske produkcije i fakat, ako nije bas iz neke propale zemlje zna biti dobar. Samo one drame i socijalne filmove zaobilaziti u sirokom luku. Pokusavaju ukazati na drustvene probleme a ustvari samo naprave neki predosadan film.
tolike pare na guzici zaraditi
isto su njih dvije smece, zive na racun svoje ljepote,ajd neka ih
...niko dotičnoj ne brani da od sebe čini šta hoće...kao što niko ne brani ni ostalima da imaju svoj stav o tome...
jes... izabrao angelinu kad je bila Lara Croft...kad je bila bombastična je.ba.stična treba sad je samo ofucani bolesni kostur koji voda okolo djecu ko pleme...za nju je Anistonka sad pi-č-ka i po!