Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...e, jbg...valjda grudi nebi trebale kipiti preko...
To je sada mUderno :P
Sad ima duple sise, umjesto dvije ima cetiri. :P
Žena je na mjestu, glasovne sposobnosti diskutabilne većini, ali pred Srbijom da Srpkinja prizna da je bio genocid u Srebrenici pokazuje veličinu njene ličnosti i karaktera i sasvim zasluženo hoda crvenim tepihom SFF-a pa neka priča ko šta hoće.
ni u najpjanijem stanju ne bih slusala tu "muziku" sto je ona pjeva, ali fura zena ono svoje , i boli je k za ostale. Priznala je genocid i jebe cecu na svakom koraku. da zakljucim, manje je hejtam od ostalih . :D
Ma volim je ko cecu kuravu
Slusali ili ne slusali njenu muziku, zena koja se (za razliku od drugih iz regiona) koliko toliko provlaci po svjetskim medijima, naslovnicama i cije oblacenje komentarisu, prate i hvale svjetske "modne patrole" zasuzuje crveni tepih, bilo da je SFF ili bilo koja druga manifestacija. Donijela je glamur. Ona ima smisla za to i neka je. Malo procackajte njen instagram (@karleusastar) kao i fb zvanicnu stranicu.
blago nama. :/
Kad vec prenosite ko se sve pljusnuo vodom, prenesite i za nju. A kad se vratila u Beograd sa SFF na aerodromu se zalila vodom ispred svog privatnog aviona. Skvasila se haljina iz Milana od 5.000 eura. http://www.youtube.com/watch?v=C6N7rpaq4a0 :)
"Kako saznajemo, radi se o osobi koja je policiji od ranije poznata po činjenju krivičnih djela."
Da se kladimo da je dala vise autograma od svih ostalih gostiju zajedno!
Ja je prvo nikad ne bi nazvao folk pjevacicom, jer je zadnjih par albuma totalni elektro-pop. Jeste da je krenula na pocetku karijere sa nekim folk melosom, ali sa tim je raskrstila. Glasovne sposobnosti joj ne cijenim, ali zena ima smisla za sou biznis i sve sto ide sa tim. Zna da se obuce, zna da se ponasa i da kaze i da se odrzi u zizi javnosti, novinari je proganjaju. Ako cemo realno.
Xlenax, kako pogodi koliko sam godina nabila u dupe, bistra curica , sreca da ti cale nezna pseudonim (pod kojim pises komentare) pa moze cista obraza pricati o dobrom odgoju svoje kcerke a i o cestitosti.
jebena starleta
Jao kao sta ce ona tu?A sta vi radite svaku noc od katedrale do centrala na cajkama i svrsavate na Dare,Cece,Seke.....?
bez fotosopa nigdje struka ni dupeta
Bogami GRJESIS....bio sam od nje udaljen 5 metar na jednom koncertu....zena brate ima sve,pogotovo dupe
bez fotosopa nigdje struka ni dupeta
Ako smijem primijetiti, los izbor haljine
Ukusi su razliciti, ali haljina je skupa, glamurozna i dobro joj stoji.