Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vide Jeffa ali vodi za ruku PVC
jos pvc 7 klase
Da je Miro to sad bi ga na sff sproveo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zasto nisu doveli Ipčeta i Jaaašaraa
Koji ce im...cajkasi...da igraju srpska kola kao bosnjaci haha
Šta god mislili o Ipčetovoj muzici treba ispoštovati to da je čovjek mrtav
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba i do Medjugora da ode.Da se pomoli za bolje sutra i da Amazon nafakali bude ko uvjek.
Ne kontam ovog Jeffa, sta je vidio na ovoj likuši. Fabrika plastike, jbt.
A Klix novinar, prenosi vijest i slike odnekle.. ali nije skontao i da je Usher tu.. :D ili je Usher toliko pao da je neinteresantan..
i kazu sto je skup Dubrovnik,pa dolaze holivudske zvijezde godinama....pametni hrvati bocr da naprave od njega Monako, Sen Trope......al bosnjo slika fiskalne racune parkinga,kafe.....idi u Fojnicu pa slikaj ,,,,hoce fol da ode u Dubrovnik,da se taguje na drustvene mreze.
Propadose koliko im je podbacila sezona... hvataju po carsiji ljude, mole ih da dodju u pola cijene...Kazu nema gosta do bosanca...
Bezos izgleda kao negativac iz bonda, ekstremno odvratna njuska. Dojam je pojacan ovom transicom. :D a dubrovnik je vjecan, grad za sva vremena.
Svaka čast Hrvatskoj kad privlači pažnju ovakvim gostima
Nije dobro sto su se tu poceli u nasoj blizini vrtiti,, jos ako im se svidi grsd mogao bi poceti goriti kao i Maui.
truHli bogatashi
Pizza 17€, Coca Cola 5€. Izadje ca 25€/osobi. Sto je OK cijena kada racunas da je Bečka šnicla u Beču 30-35€, piva 4.50-5.50€. Dubrovnik je jedno od jeftinijih elitnih mjesta u Europi i daleko jeftiniji od Beca, Kopenhagena, Londona, Pariza, Mikonosa, Stokholma, Ciriha, Zeneve, Venecije, Olbije, Bolcana, Bolonje, itd! Osim toga, NIKO NE TJERA NAROD DA JEDE U I OKO STRADUNA. Idite na Lokrum, Ploce i druge djelove! Mozete i do Kupara (5min autom od Starog Grada)!!!
u Cirihu kazu ni rucno praznjenje pishtolja nemozes naci ispod 100 evra odnosno franaka ;)
Ih kad je Blum hodo po Sarajevu
U 100 ojra da misle da su posjetili King's Landing!😂
Bolje da su u Sarajevo dosli... SFF svijetski event zar nisu culi
Pa nije bas ni Dubrovnik provincija…
jesul bili kod Đeke u restoranu na hamburgeru?
Ja bih hladno prosla pored orlanda i ove njegove hanume, ne bi ih skontala.