Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAO VIJESTI, JAO!!!
@okice ...izglda, na klixu samo najsvakakviji :))
@commi , to je samo znak da sve zene nisu iste uostalom kao i muskarci , ima nas svakakvih ..
@okice ...dobar vozač?...imali smo jednu curu na etf u lukavici...205 gti...ta je držala brzinski rekord vraca - etf :))...samo najhrabriji se 2 puta vozili sa njom...
..i ovo sportski auto? pffffff.......
@ commi , haha za ovo samaranje , pa dovoljno je da ti dam plusic za komentar..pacenika uvijek bilo i bice..
@okice ...mah...prošlo me, odavno...proguglam ponekad da vidim šta se zbiva i to je to...kad nađoh slovenca koji je u yugo 45 natp'o nitro pa na 402 dere poršee i amg oplakao sam :))...siroti snimatelj jedva stig'o da ga uprati :))
@commi , ima u pravu si subaru i toyota su u koopraciji , samo sto je subaru vise nasminkan i manje ih proizvode ,skupji je naravno , razlika u motoru nikakva ... Uvali se u kredit i uzivaj ..
...mislim, subaru...ono što zovu "tehnološki blizanac"...manje više sve isto ali drugi brend...
@ commi , ne neznam na kog parnjaka mislis , na stari model 2000Gt ili novi i skuplji od ovog sto sam ja o njemu pisala ..
@okice ...nego, neđe pročitah, ta gt 86 ima "parnjaka"...znaš li koji ? :)
@okice ...ništa, kad me ko bude dir'o, zovem te da to pošamaraš :)
@ commi , odrasla sam uz troicu brace , uvijek sam pratila sport , citala romane kaubojske , crtane uz njih sam mnoge stvari radila sto ne prilici zensku .. Najmladja i jedinica ..
@okice ...ti se, aman, bolje razumiješ u limenu konjicu od muških :))...spika pa zadnji model :))...meni ostala u glavi imena iz doba kad su me zanimali automobili...
I meni je moj iznajmio Toyota GT 86 ufff ,izvozo me jooooj jes bilo dobro ..uff da malo predahnem ..