Glasine o raku neistinite
0
Jackson skinuo masku da 'pokaže da je zdrav'
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao kako izgleda...Boze sacuvaj
ma kralj...
@za dzaho A otkud vi znate da neka od njih misli da je bolja od vas?Jeli vam neka to saopstila ili se radi o vasim pretpostavkama i zakljuccima.To mi je malo cudno...danas ima mnogo precih stvari od razilazenja muslimana oko sporednih i u ovom vaktu manje vaznih pitanja i propisa.Jedni imaju svoje dokaze,drugi svoje...stvar je izbora one opcije za koju mislite da je ispravna...a vasa bojazan je zaista neosnovana...
Šta mu fali, fin čoek..
Meni je njega jako žao. Kako je bio lijep nekada. I volila bih da još dugo poživi i bude zdrav i sretan.
Idi u k...c Majke-prepade me hebote,kud otvori ovu stranicu!?Uh,srce mi preskace.....
on je zrtva masona, kao i Britney Spears
uz duzno postovanje ali mene vise plase one muslimanke koje obuku TAMNU ODJECU i preko lica ... ni malo se ne osjecam prijatno u njiovoj blizini. onaj ko nosi usku odjecu ne moze ni blizu biti strasan kao ova koja se smatra muslimankom vecom od mene jer ja ne pokrivam lice.
Bjelosvjetska protuha!
sreca pa mu nos od plastelina jos nije otpao!!!
to ti pricam...
i sta mi trebamo sad zakljucit da je on zdrav meni on uopste ne izgleda zdrav
la hawle we la kuwete illabillah Evo ocigledne sejtanove spletke protiv Allahovog stvorenja.Iblis l.a. je pozavidio Ademu a.s. kada ga je Bog dz.s. stvorio i obavezao se da ce sve uciniti da promijeni i njegov izgled i njegovu sustinu.Zbog toga su sejtanu najdraze seksualne nastranosti jer mijenjaju sustinu(covjek se spusta na nivo zivotinje i sl.),a najtuzniji je,subhanAllah kada se covjek ozeni.Medjutim po izgledu se takodjer da primijetiti da je sejtan l.a. prisao robu.Cudne frizure,cudno odijevanje,tetovaze,pirsing,svaki dan tamna odjeca...oni rokeri,pankeri i sl...Kad vidite to znajte braco da je to od sejtana...isto kao i razgoliceno zensko,musko u uskoj odjeci i sl.
KRALJ!
\"Jackson skinuo masku da \'pokaže da je zdrav\'\" - i isprepadao sve mladje od 5 god :))))