Showbiz
0

Jack Bunick tuži Jennifer Lopez

FENA
Jack Bunick tužio je Jennifer Lopez jer je, po njegovom mišljenju, njena serija "South Beach", koju je producirala 2006. godine, previše slična njegovom projektu "South Beach Miami" kojeg je pisao 1999. godine.

Nakon dvije godine povlačenja po sudu, Jennifer je oslobođena optužnice za plagiranje, ali na zadnjem ročištu otkriven je i podatak koji joj baš ne ide u prilog - seriju zapravo uopće nije producirala, već je u projekt ušla kako bi mu dala "celebrity štih".

Sudac je u čitanju presude, naime, rekao kako se pjevačica zapravo nije bavila produkcijom, a to ju je, uz nedostatak dokaza riješilo optužbe. Osim pjevačice, optužbe za plagijat oslobođeni su i TV postaja CBS te United Paramount Network.

"Nikad u životu nisam pročitala njegov scenarij. Zapravo, nemam pojma o čemu se radi. Otkad sam postala poznata, mnogi su me ljudi tužili iz bizarnih razloga, kako bi zaradili laku lovu ili možda stekli nekakvu popularnost", rekla je Jennifer prije godinu dana, odgovarajući na novinarsko pitanje o sudovima čija je česta posjetiteljica.