Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa nije pogriješila🤔
Slazem se da djeca ne trebaju nesto odredjivati. Gledam kako moja djeca vaspitavaju svoju djecu, puno bolje nego sto sam ih ja vaspitavao. Odredi sta je za jelo, naspe mu onoliko koliko ga pripada i treba pojesti a zna ako ne pojede da nema nista slatko. Na spavanje se ne ide dok se zubi ne operu bez obzira na umor i raspolozenje. Sami se oblace(9g i 4g). Spavanje uvijek na vrijeme osim vikenda i tu nema rasprave...
Oduzet djecu roditeljima koji ih upisu na engleski, japanski, casove klavira a nisu jos ni progovorili kako treba, ebo vas otac bolesni ambiciozni, svoje bolesne ambicije stavljate djeci na ledja umjesto da imaju djetinjstvo i da se igraju sa vrsnjacima ko sto smo svi normalni
Prave debile od djece, ne znam sta je roditeljima danas, dizu kredite da bi djetetu koje ide u 1. razred srednje kupili novi iphone, halooo ebem te glupa, pa onda kaze necemo vise djece jer ih ne mozemo osigurat, sta ba osigurat, pa valjda ce dijete radit nesto u zivotu, neces debila i truta pravit, nije svako za roditeljstva
Ja imam drugara koji su svoj život ugasili zbog djece. Vodi ga na turnir, vodi ga vamo, vodi ga tamo, pa plivanje, pa računari, pa engleski ..., a njega nema nigdje. Stagniraju u biznisu, karijeri. Druže se sa istim takvim budalama koji čekaju da im djete završi trening itd. U redu djeca, ali ako se ti izgubiš kao društveno biće i počneš nazadovati kao čovjek jbš to.
A sve to je nametnula okolina, pokusali su i kod mene ali samo kažeš ja cu platiti ti ga vodi. Jedna sekcija i jedan sport kod mene imaju (ako zapne dodatne casove nije problem platiti) i to je to.
Djontra moj prijatelju, tako se ponasaju kompleksasi koji kroz djecu zele da ispune svoje neke neostvarene zelje, pa upisu dijete na 20 razlicitih sportova i kurseva, na kraju to dijete ne bude nizasta. Imam par takvih u familiji i iskreno mi bude zao te djece, sve nazor i na silu nesto.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve je dobro rekla, ali ne, danas nisu nemirni nego imaju poremecaj paznje, nisu gladni nego nemaju balansiranu ishranu, cim roditelju zasmetaju bub telefon/tablet u krilo djeteta, posle se cude odkud kod logopeda navala, pola ih pricaju kao klingonci, ali to je porblem okoline i nerazumijevanja, zato kazu na kraju treba ici odavde, zbog djece,halo.
100% jarane. Poremecaj paznje. Gurnu im mob u ruke da ih umire. Djeca u svom svijetu. Sve manje ih salju u obdanista nego unajme dadilje umjesto da su u interakciji sa drugom djecom da razvijaju motoriku itd da ne nabrajam.
Sve je danas nenormalno. Gledaju puno filmova gdje naravno bude jedno od milion koje se uklapa u te norme. A i naravno dobar dio raje hoce da im dijete bude novi Dzeko da uzmu pare na njemu ali malo morgen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve sto je rekla je istina. Ovima sto smeta izjava su se garant pronasli u njoj.
Tako je. Danas sve mamine i tatine priinceze i princevi. Jos malo kad zagalamis na njih zvace ti muriju.
"Na današnji dan Karadžićeve paravojne formacije SDS-a i Miloševićeva JNA počele su granatiranje Sarajeva… Grad su nadletali borbeni avioni, stradalo je 11.500  nenaoružanih ljudi, a među njima je ubijeno i 1.600 dece." Klix ni slova
Bitnija je Goca Tržan
Sreća pa su Forto, Aljoša i ekipa bili na prvoj liniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zena u pravu totalno, ne vidim nista izvitopereno u ovom razmisljanju