Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebla majku
dosadna je.. cak je ucestovala u ZOI u Sochi, ocigledno tad nije dobila dovoljno paznje pa joj je sad ovaj shit potreban..
venesa mej muzika ti je okej mama te tukla ali si jaca od vuka o venesa mej uvijek rado te pustim na plej budi mi zdrav i ziva jer ti si mi moja vila o venesa mej.........
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zašto padate na kykserove folove :D 1.Uopšte ne živi u BiH 2.Nije musliman 3.Potice sa portala index.hr 4.Veliki je kompleksas na sve Bošnjačko i stalno je na klixu, navlačeći vas da se sa njim prepirete, samo ga ignorisite.
6.Koga briga naporan je lik :D
Tebi je ocigledno taj decko nabio kompleks!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nece se udavati, al ipak voli cunu
"Odlučna je da se neće udavati"....djetinjasta izjava.
kakve sam ja lazi cula ovo je nista....:-D
"Učitelj me prestao tući kad mi je bilo 15 godina i kada sam ja njega udarila, a on se rasplakao". Torbicom ga... hahahaha...
Laze.
Svaka priča ima bar dvije istine.. Mislim da je ovo trebala raspraviti sa majkom, a ne sa cijelim svijetom. Svako dijete na ovom svijetu po nešto zamjera svojim roditeljima, ali je nesporno da uspijeh koji je ona ostvarila, podrazumijeva velika odricanja i da je debelo pitanje da li bi ga ostvarila da nije bilo te majke. Da li Vanesa svojoj majci zamjera i što je uspješna, slavna i bogata? Teško..
Može.. ali veliki uspijeh djece često ide uz "nenormalan" odgoj.. U sportu je to čest slučaj, a kod Kineza maltene standardan.. Pogledaj recimo na koji način Kinezi vrše selekciju djece koju "ugajaju" da budu sportisti (recimo ritmička gimnastika i atletika).. Ono što je Vanesa prošla je mala maca, šta ta djeca proživljavaju, ali oni tako smatraju ispravnim.. Druga kultura.. nama neshvatljiva.. http://kvarnerski.com/sokantno-stotine-djevojcica-unakaze-kako-bi-dobili-jednu-prvakinju/
Pa ne odobravam ni ja..:) Ali mi se ne dopada medijsko rješavanje problema koji su već dugo prošlost..
Ово ми је пјесма најмилијааааа ... сви знају остатак ове лијепе пјесме.
I sad ona prima batine, nekad veće, nekad manje...
Da si slusala ne bi te tukla...Pa ja
I mene :(
I onda je umrla u ratu.
vrlo bitna vijest
izuzetno lijepa zena.izuzetna umjetnica i tako ruzno djetinjstvo:(
ti! definitivno ti. :) ljepota je stvar shvatanja,a svako zna ponesto raditi i usavrsiti ali traume iz djetinjstva ostaju cijeli zivot.
znam za nju jos kad je bila cudo od djeteta i mislim da je tako velika da nema potrebu za takvom "reklamom". ono kad se ponekad dijete malo klepi ne ostavlja posljedice ali maltretiranje i cesto udaranje itekako. doduse ja sam protivnik bilo kakvog udaranja djece. ako su pogrijesili nisu svjesno nego nisu znali dovoljno,a to smo mi krivi jer ne znamo objasniti.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
savjetuje majka ćerku-uči ćerko,da bi se jebala kad poželiš,a ne kad moraš