Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privukla je ciju paznju?
pa evo i nasu, dok sm pogledali... paznju bar na sekund je imala..
ja sta se ovih kvazi influensera nakotilo u zadnje vrijeme, pa to nije humano. Nema vecih neljebara od njih. Dabogda se ove mreze vise ukinule, omladina koja ih prati se zaludjuje nekim zivotom svile i kadife sto ova gamad predstavlja.
Koju školu treba završiti da se postane Influenserica ??
Aj "epohalno"... koji jad od ljudi koji imaju svoje influensere ili sta vec.
Kod meje je cevap mozes gricnuti
Ko ti brani??,
Ako ima iko da mu se svidja okus avokada, volio bih da mi objasni kakav je to okus??? Znaci nema ga, ko da zvaces nesto masno!!! moras dodati milion zacina da napravis guakamoli sos, pa da kazes da ima smisla...Uglavnom, de ti nama desetku sa lukom...Moze i kajmak uz to...
meni se sviđa, baca mi na grašak. Al sâm bez ikakvih dodataka.
avokado kao nivea krema
Volim te
Ne znam ko jede taj avokado i zasto, ljigav i ogromnom spicom, nit smrdi nit mirise, ni sladak ni slan, jednostavno bespotreban oblik zivota i prirode.
Baš si šupelarnik
Šupljak učini mi se
Ja se pitam da li u klix redakciji ima makar jedan normalan insan?
Ja bi uzimala avokado da bufem advokat a ne ćevape nebili bila neki talijano .
Uzmi malo mozga
Hoces ti kuvac izgleda 🤪😁😂😂😂
Bjezi jeboim abokado klixansku mamaru samo some