Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viktorija kad ćeš "mog" malo posjetit?
ona se nikada ne smije jer "to je tako seljacki"... koja tuka... malo podizanja prasine i samopromocije ne skodi biznisu...vidi ona da andja zna posao...
o, nama je bog definitivno pamet zagrabio iz iste conte :))) ma, ova ne podnosi samu sebe, a ne da ju ko drugi podnosi... pogledaj je, zivota ti... namrgodjeni ofinger koji si je uvrtio da je lijep, pametan i jos k tomu i - kreativan?! neeeee, tu nije kraj... ona je i humanaaaaaaa a u p.materinu! viseee vidim ja nema je u zadnje vrijeme po medijima, nikako nije u fokusu, kad ne lezi vraze... mala gladna djecica postaju sredstvo do cilja... sigurno u komsiluku ima nakvih gladnih gariba pored kojih se uzasava proci... ona je daaaamaaa... bljak.
viktorija,nadodavo bi ti se cojk ko siptari srbima juce