Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahh to mora da je ljubav....
Počeo Mujo pričati onaj pravi bosanski tako da svako malo neko H slovo ubaci.I sretne ti on tako jednu svoju bivsu komšinicu i govori joj:"Pa gdje si ti bona?Koliko ima da te nisam vidio,ama ni Himena ti se vise ne sjecam." :D
FUJJJJJJJ ODVRATNO FUJJ KAKO JE NIJE STID ZA STARCA SE UDATI SAMO ZBOG PARA FUJJJ U STA IDE OVAJ SVIJET!!!
srecom izmislise i viagru, pa ce Kristal imati sve sto od muza treba imati
Jadno...
more li mu se dić? :(
ne kontam ove sto ne kontaju u cemu je stos
pare pare daju ti se pare pare svi voleee te :=) zato ja nemam curu hefner je k***
LJubav je to brate, zar joj mama da da ide napolje SWAŠTA a ja mislio drugačije
Ne sekirajte se vi da Hefnera, dize se njemu itekako, pa ima viagra ako nista. Nije dzaba jedan pametan covjek, na pitanje, sta bi volio biti da moze poceti zivot iz pocetka, odgovorio: Volio bih biti Hju Hefner. Hefner je sultan naseg doba, svaka cast stari!
da žive sretno i dugo...
P O B U D A L I O
POBUADLIO
Happy end. Cestitam mladozenji a i mladenki !!
on je placano ove modele po tome sta one "izdejstvuju", to oji uticaj imaju na dole ... inteligentan cova
NE KONTAM OVE DJEVOJKE DANAS NIKAKO !!!!!!!!!!!!!
Sad ce ona da pjeva: " U sampanjcu da se kupam, nova kola da mu slupa, sve sto ima da rasprodam .." Hej majko , majko ..