Nakon tragedije u Chicagu
0

Hudsonova nudi 100.000 $ za povratak nećaka

Sarajevo-x.com
Američka glumica i pjevačica Jennifer Hudson i njena porodica ponudili su 100.000 američkih dolara kao nagradu onome ko vrati njenog nestalog nećaka, dok su forenzičari oko kuće u potrazi za relevantnim tragovima.

Nestanak sedmogodišnjeg Juliana Kinga, sina glumičine sestre Julije, u potragu je pokrenuo i aktiviste u zajednici gdje se nalazi kuća u kojoj je oskarovka živjela kao dijete.

U izjavi za javnost u nedjelju navečer Hudson je zamolila sve one koji mogu pomoći da informacije daju čikaškoj policiji, a ponudila je i nagradu od 100.000 dolara, javio je AP.

Glasnogovornica Lisa Kasteler, koja je prenijela ovu poruku istakla je kako su "Jennifer i njena porodica zahvalni na velikoj ljubavi, podršci i molitvama koje su primili dok se suočavaju sa ovom tragedijom" te da "nastavljaju da traže Juliana".

Podsjećamo, brat američke glumice Jason Hudson i njena majka Darnell Donerson pronađeni su mrtvi u kući u Chicagu u petak poslijepodne kada je Julian nestao.

U kući nije pronađeno nikakvo oružje, a policija je objavila da nastavlja potragu.

Mnogo rodbine, prijatelja i komšija svratilo je da izrazi sućut u blizini kuće Hudsonovih, ostavljajući plišane medvjediće i poruke uz ogradu.