Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seve hocemo novi film :)
Ti si od onih šta visi na Klixu 0-24 i vidi picu samo kada Seve snimi film?
sta ima u beogradu genocidas :) ?? ozenjen sam :) neda mi zena da hodam previse :) nego ti mlad slobodan sto visis na klixu :?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Logican izbor jer Suker ima jahtu :)
nevina
maznut će raljonja davor nešto iz aviona da joj pokloni...
teško bi odlučio ko je od njih dvoje antipatičniji raljonja... ševe zovu 'najpoznatija balkanska vagina', a mafijaškog pajdaša davora 'najškrtiji hrvat'. šta ona ima sa reprezentacijom ? hoće da se nazor promovira.najvjerovatnije je i ovu priču o davoru pustila u pr svrhe. ona je poznata 'po tome što je poznata'. šupljija je od vagine.
Onaj lik iz Severininog "filma" isti Davor Šuker. Što ti je reć sudbina... ehh
da li ce joj ga suker uvaliti glavom ili sa jedanest?
Iskaro je Suker do infutije
AKo je s njim onda nije sponzoruša, taj dignuo frku oko jednog šampona...
dronfulja oronula
Pjesma je glupa,ali vala bas!!!
Sevka uživa u životu! Svaka čast ženo! :-)
snimi i ti pornofilm i uzivaj u zivotu :).a ne ko"hijena da pucas minuse na klix-u :)
JESI LI SVRSILA KRMACO :)?? ludo luda i 8 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "ja reko neki srbin kako je crn :)" ludo luda i 5 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "sandzaklija,a srbin zar i to ima :)?" ludo luda i 1 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "kraguji vidis i oni se zovu orlovi :) pa haman isto..." ludo luda i 5 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "znaci nasi navijaci bili su zadovoljni severinom :)..." ludo luda i 1 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "kraguji :) znaci to kme,kme,kme je srpski jezik :)..." ludo luda i 8 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "vidis sta je bosanac :) pa to nije uspio onaj na jahti..." ludo luda i 2 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "taj ratni zlocinac i kriminalac je samo napadao zenu..."18.06.2014. u 22:07 ludo luda i 2 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "to sto su bili seseljovi manje vise :) bio je i arkan..." ludo luda i 1 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "Izvješća OESS-a govore da su zajedno s Arkanovim..." ludo luda i 2 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "pa necu ja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A jesi ofajla,ali sa dna kace
Ko dobar BMW svako voza nikako da se pokvari
PONOS RVATSKE
sukni joj ga sukeru!!!
Nema šta, moderna žena a'la Sex i Grad, samo na balkanski način.
Sad Suker zabija znaci ;)