Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zalosno sta portal kao sto je klix objavljuje kako bi povecali citanost. I sta treba sad da danasnje curice misle da to sto su neke holivudske prostitutke izgubile nevinost sa 13 da i one moraju to isto. Sramota,bas me zanima da li novinar koji je ovo pisao ima kcerku ili sestru i da li bi mu bilo svejedno kad bi ona kopirala ove prostitutke.
Uvijek je bilo cura sa sumnjivim moralom u svim generacijama
Sto ova Adrijana zna slagat to je cudo jedno.
Razvukao k(a)o teraviju. Sto znaci: P; kada neko nadugo i nasiroko prica o necemu, a to slusaca podsjeca na tur.teravi Sto znaci: ucenje cijelog Kur’ana, a ovdje se misli na molitve koje u mjesecu ramazanu traju cijelu noc.
U USA STD na rekordno visokom nivou po broju zarazenih, a spolne bolesti haraju i po muskoj i zenskoj populaciji u razdoblju od 15 do 55 godina. 15 godina a vec imaju vise od jednog partnera. O abortusima ne smiju ni da pricaju.
Đoni guzio sa 13, ja imam 35 i još nisam
Budi kao Đoni :))
Željko Cvijanović je još uvjek nevin.
mati mila jest ova Adriana i gadna uživo je vidio pa ima naših u trgovini ljepših od nje
Pitajte Bakira, Dodu, Covica kada su oni izgubili,
Oduzmi jos 5 od tog
Za cure je idealno sa 15 godina ali sa iskusnijim muskarcima dok je za momke najbolje sa 17
Podržavam apsolutno sex prije braka ali naravno ne treba nigdje žuriti. 18-19 su idealne godine za gubljenje nevinosti.
Pravi "klixovski" tekst da se podstakne nemoral, pedofilija itd...zasto je bitno kako neko zivi i nametat takav zivot djeci koja ovo citaju. Glup je ko kaze da ne treba kontrolisat ove "novinare".
Kupujmo domaće! 🌟
Clinton kaze da se pusenje ne smatra seksom
draga Adriana.......cekala si 27 godina............ccccccccccccccc sta si sve propustila samo da znas
@Hajzenberg ma nek je ona "izgubila nevinost" sa 27 to nije sporno, sporna je izjava "cuvala se" ............. ma daj........ ko da se taj "njen pravi" cuvao za nju......debilizam
@Hajzenberg ne znam ni ja, nikada mi nece biti jasno, zar nije ljepse steci iskustva, znati s kim ces imati posla citav zivot, da li te ispunjuje i zadovoljava uopste, ovako se upustas u nesto a ne znas uopste je li to to.........ne ne ne ne.......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)