Prve fotografije Lou Sulole
0

Heidi Klum upoznala javnost s novorođenom kćeri

Sarajevo-x.com
Svjetski poznati model Heidi Klum, koja je nedavno na svijet donijela svoje četvrto dijete, po prvi put je u javosti objelodanila fotografije svoje novorođene kćeri koju je nazvala Lou Sulola.

Fotografije su objavljene na službenoj stranici Heidinog supruga, pjevača Seala, a osim fotografije sedam sedmica stare Loue, objavljene su i one na kojima se nalaze ostalo troje Heidine djece, dvogodišnji Johan, četverogodišnji Henry i petogodišnja Leni.

Na fotografijama malena Lou je prikazana kako se odmara na majčinim grudima, dok na drugoj, crno-bijeloj, fotografiji se nalazi u nježnom zagrljaju svog oca. A objavljena je i fotografija na kojoj je Heidi prikazana i sa ostalom djecom.

Lou je prelijepa, čak je toliko lijepa da nema riječi kojima bih to opisala. Kada nas je prvi put pogledala svojim krupnim, tamnim očima, bila je to ljubav na prvi pogled", napisala je Klum u saopštenju na web site-u.

Inače, zanosna Klum i Seal su se upoznali još dok je slavna manekenka bila trudna sa Leni, čiji je biološki otac Flavio Briatore.

No, Seal namjerava posvojiti Leni, a istakli su i kako im je malena Lou posljednje dijete.

"Četiri je savršen broj, na tome ćemo se zaustaviti", kazao je slavni par.