Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa valjda one tipa...usao bih u nju ko budala u kredit itd :)
I kakav komentar sad ostaviti???
:))) ..nisam bas sigurna da je tako;)
Ja volim realne maste;)
Masta nije za odbacit`... :))
...pokupili ga marsovci.. vjerovanje u zivot na istom... :))
e stvarno nas je obradovala
Sve je lako kad imaš para
Ocigledno i vec odavno jasno da je patoloska invidia ne izljeciva. Mada neki tvrde da je samo zaljeciva, ja licno jos uvjek sumnjam.
čuj \"konačno odmor\". pa ove glupačice tipa nje i njoj sličnih i jesu maltene nonstop na odmorima, brčkaju se po nekim plažicama, jedva godišnje da odrade čestito 2-3 mjeseca posla u pravom smislu te riječi. i onda po društvenim mrežama pišu te gluposti, kao da su radile 15 sati dnevno svaki dan u godini. fuj.
Samo da se ispravim za ovaj lapsus tastaturae, znači, tvitnuo bih joj ga ja među noge !
Tvitnuo bih joj ga ja međi noge !
Men\' se dize na ovo !
Ja kao fan sam oduševljen u pi.cku ma.terinu
neum ;)
žena ko žena ...leži i kako kaže odmara ..