Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja uvijek ovo njeno prezime \"Klum\" procitam kao \"Kam\" - svrs.o.tina je, mejk mi kam
Čuj sta je vidjela u njemu? Pa ne zna ga niko od nas licno da znamo kakav je covjek, ocito je bila ljubav cim su toliko dugo bili zajedno i rodila mu je djecu.... steta
Stoji to sto si rekao, al vala bolji je i Seal bio od onog dedice Fabia Briatora sa kojim ima kcerku.
Dodji i sjedi mi u krilo, osjecaces se ko točak na osovini..
Hodi kod mene Heidi, da ti pokazem svoju centrifugu.
ma zeljna velike k.urcine zato se udala :)
Ne vidim sta j vidjela u njemu, ali ocito da publicitet cesto zasjeni one osnovne stavri koje bi trebali prepoznati u zivotu, njoj je bilo bitno sto je on poznat kao pjevac i javna licnost a ne vidim ni jedan razlog zasto bi joj se on svidjao i pristajao, mogla je naci 100 puta boljeg i prikladnijeg sebi.
tako joj i treba kad se za majmuna udaje... ne znam šta je drugo očekivala...