Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se napalila starka.
Gledam ovu i onu malu balerinicu našu, mala ljepša 100%
@song Jest da je mala mlađa nekih 20 godina al et. :))
@WilliamCostigan Nemam pojma jarane, nego sam kontao kako je ova dobro unovčila izgled zahvaljujuči mjestu rođenja.Male su šanse za nekog rođenog ovdje da postigne isto .
Nema nista jace od toga kad Heidi Klum prica njemački.Tri dana ne bih silazio sa nje.
Al šta si vidjela u onoj rugobi od Seala? Keššš ha?
A i vjerujem da ti nije mrska ni lova koju ti donosi golotinja. Vjerovatno modni svijet ima drugačije standarde, meni nikad neće biti jasan status svjetskih ljepotica pojedinih suhaljivih, nekarizmatičkih, ofingera.
@federalac2000c Nemam ni ja ništa drugo, hoću se skinut?
@WilliamCostigan Skidaj se WIllie, klix je uz tebe. Kad bude članak o tebi mi ćemo ti pisati: "ne bi silazila s njega ko dijete s trešnje", spominjaćemo i Mahmutovac i lamelu. :-****
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Možeš gola možeš i do pola.
kurveštija jedna, kupa se gola 😂😂😂
ova zena mi je vazda odvratna bila sa svojim piskavim glasom.....
@ogledalce Jest vala toliko često pričamo da mi baš ne paše.
@SuljagineFateMujoI nije vala ni za pogledati....mrsava, suva, bezlicna