Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
okorjeli kockar i alkoholicar
Dzaba im sve moja Olivera, i dalje je najbolji vokal u drzavi. Ubi ljubomora
I ja sam to čuo
Slinaa
Svaki brak je kompromisan..
klosar al onaj pravi mahalski, Imam puno pravo rec jer sam odrastao u istom okruzenju. ovo je tako primitivno da nema dalje...nismo svi isti...eto toliko.
dobio je on preko jarana u vlasti.200 000 KM za Novu godinu prije koju godinu.tako da vrati on brzo. imaju i djeca sta jest.
Što Safet allahrahmetile nije imao te poroke I nuspojave? Zato što je bio plemenit! Ti si Hari nuspojava i sramota za ovaj grad.
glupan i šošon obični.
Kako se tako potrefi da su nam dva najjaca pjevaca on i Dino vrhunskiii u svom poslu a tako losi ljudi
Ovako nesto izjaviti moze samo go*no od covjeka! Sve i da jest tako za to djeca ne bi nikada trebala saznati i nositi teret te odluke koju nisu trazila i za koju nisu kriva!
Ovo izjaviti javno, pored žive djece?! Nisam imala neko posebno mišljenje o ovom liku, ali sad sam šokirana koja je ovo ljiga od čovjeka. Jbš poroke, ti si NULA otac, ti javno bespotrebno ponižavaš majku svoje djece. Ti si dno 🤮
Kreten !
Svi smo mi u kompromisnom braku
Za kocku se priča drugacije...
Klasični buzdovan i padavičar, blago onom koga zaobidje.
Zabavljao si se kroz život i pravio djecu gdje stigao sve pare popio i prokockao trenutno si nigdje
Hari,zesca si ti supcina...toliko.
Psi laju karavani prolaze
Ostao radi djece u braku, pa sad o tome priča jer će djeci biti super kad pročitaju. Debilčino.