Dobri prijatelji
64

Hanka Paldum podijelila dirljivi snimak: Posjetila fra Marka Oršolića pa zajedno zapjevali

I. S.
Screenshot: Facebook
Screenshot: Facebook
Hanka Paldum je posjetila fra Marka Orošlića te objavila dirljvii snimak na kojem zajedno pjevaju.

"U posjeti našem dragom i poštovanom fra Marku Oršoliću. Naš susret i druženje proteklo je u prijateljskom razgovoru, koje se završilo uz pjesmu, koju je fra Marko započeo, a ja mu pripomogla", napisala je.

"Kraljica svih vremena. Sve je to narod moj", "Kada bi narod bio kao naša Hanka, svijet bi bio ljepši... Pusa za nju i fra Marka. Želim brzo ozdravljenje", "Koliko samo Hanka ima empatije za sve ljude. Bravo za Fra Marka Oršolica koji je u svom životu pokazao toliko veliku ljubav i brigu za sve ljude. Hvala Hanki i Marku koji dijele ljubav i empatiju prema svim ljudima. Pozivam nas sve da svoju energiju, ljubav i pomoć damo svim dobrim ljudima. To je ono što nas čini ljudima", neki su od komentara na ovaj snimak.

Fra Marko Oršolić je 1991. godine osnovao Međunarodni interreligijski i interkulturalni centar (IMIC). Bio je profesor na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu. Neke od njegovih objavljenih knjiga su: "Kršćanin u službi revolucije", "On", "Zlodusima unatoč", "Zlodusima nasuprot", "Suvremena suočavanja"...