Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah...sjoooo žiku joj glave, pravi tiranosaurus, T-rex ahahahah
prvi..... .....to tarik sigurno nece reci kad ga bude stavljao hani prvu bracnu noc.
Bolesnih komentara, ima li iko koga niste popljuvali i narugali se izgledu necijem, ljepotani dragi. Neka svako radi sta hoce, vase je da procitate ako hocete ili preskocite stranicu
@saba, O čemu ti, bolan ne bio!???? Time što se udaje je pokazala da joj glava ne služi samo za šminkanje!? HAHAHAHAHAHAHA
da mi je znati koji li si ti faktor i zbog cega je tvoj zivot zanimljiviji od drugih osim sto ponekad priznas koje te sexualne poze pale najvise...ajd zdra\'o
hana snimi pornić
svaka cast hana ,cestitke.treba znati sta hoces i pokazati da glava nesluzi samo za sminkanje.aferim
nisi ti jaranica tako dobra ckapi da bi nasla dvojicu ku.r.onja pa da ti ga obojica odjednom zavale.... ne zanosi se bolan :D:D:D:
tvoje je samo stolno selo Mamići pokraj Gruda!
Prelijepa je hahahahahahahahahahahahahahahahahaha !
majstore nije da je branim, ali da bi takvi kao ti zegali moraju postojati cure kao ona inace ti ga nikad ne bi umocio ;)
Najbolje svrsim kad mi ga sloze u pakasu, i to dva odjendom
hahaha, zaljubljena novinarka.......haha, veoma dug je spisak onih koji su je ¸pocastili¸ za njene usluge a kazu da nije vrijedno para koje su dali.....sretno hana!
hoćel biti Šerijatsko , pošto ste mi vi baš za toga ?
medeni na Zrcu..hahaha...logicno...tamo je svi znaju,visinu,sirinu,dubinu itd :D
Jesam papak, svima si bila jedna vise a meni prva i posljednjaaaaaaaaaaa. Sad bez zeze, vidi joj Hamo glaveee ko u Big foot Silve.
e ovaj je CRO pacijent da bog sacuva :D:D:D